Metalligaen.dk er tilbage på daglig basis og samler op på nyhederne fra redaktionens sommerpause. Her gælder det Odense Bulldogs

Rygterne var danset i forvejen og blev bekræftet for et par dage siden: Sebastian Ehlers skifter til Aalborg og dermed mister Odense en markant brik i næste sæsons puslespil. Mon ikke sportschef og direktør Ole Nielsen havde luret og taget kalkulen om Ehlers-farvellet med i sine tanker omkring 24/25-sæsonen.

Her stiller Odense igen med et hold, der på papiret ser ganske slagkraftigt ud. Siden sidst har man hentet den "notoriske målscorer" Blake Bennett, der blev den sjettebedste målscorer (35 mål) i ECHL i sidste sæson. 

- Jeg er meget begejstret for, at det er lykkedes at få Blake med på holdet, og jeg er sikker på, at vores fans vil blive lige så begejstret for hans offensive kvaliteter. Blake er hurtig på isen, har et fantastisk skud og en bevidsthed om spillet, der alt sammen vil give os mere slagkraft i den offensive zone, og det glæder vi os over, siger træner Paul Thompson til klubbens hjemmeside. 

Samtidig fortsætter Odense med at hente lettiske islæt ind til holdet. Sidste sæson var det Skvorcovs og Brants, i denne sæson hedder den lettiske landsholdsspiller hos fynboerne Filips Buncins. 

- Filips er en stærk tovejs center, som er spilintelligent og med en god fysik, der kan spille i alle situationer. Han har en god portion erfaring i en ung alder, og vi har fulgt hans udvikling de seneste sæsoner. Derfor har vi også store forventninger til Filips i den kommende sæson og vi glæder os over, at han nu bliver en del af Bulldogs, siger Paul Thompson. 

Et gæt herfra er, at Odense kommer til at offentliggøre Joakim Thelin som endnu en importangriber inden sæsonstart. Og hvem ved, om der er ekstra kort i ærmet udover svenskeren?

Bulldogs-truppen ser således ud netop nu: 

Målmænd:
Fredrik Bergvik (Sverige)
Frederik Søgaard 

Backs:
Brandon Estes (USA)
Michael Prapavessis (Canada) 
Martin Larsen 

Daniel Baastrup Andersen 
Jeppe Urup Mogensen 
Oliver Villadsen 
Mikkel Hansen 

Forwards:
Blake Bennett (USA)
Filips Buncis (Letland)
Jonas Bjerrum 

Tobias Villadsen 
Jeppe Jul Korsgaard 
Magnus Boesen 
Markus Jensen 
Mathias Mølgaard 
Jonathan Brinkman
Kristian Jensen 
Sebastian Maddock Rasmussen 
Radim Piroutek 
Simon Schleicher 


UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: Herlev Eagles UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: Herning Blue Fox