Alligevel vil direktør Torben Skovsgaard endnu ikke gå til sponsorerne i forhold til den kommende sæson - mange er udfordrede, siger han

Lige nu er det fuldstændig umuligt at sige, hvor, hvordan og hvornår, man kan spille ishockey igen herhjemme. I Herning ser Torben Skovsgaard, klubbens direktør, så lyst som overhovedet muligt på fremtiden og glæder sig blandt andet over, at de VIP-faciliteter, som klubben råder over i den nye Kvik Hockey Arena, har givet masser af goodwill.

Det siger han til Herning Folkeblad. 

- Vi hører fra mange sponsorer, at vi har et attraktivt produkt, og der er da også flere, der selv om deres egne virksomheder også er udfordrede, har lovet at støtte op til næste sæson. Det er vi stolte over, og vi tager bestemt ikke den slags som en selvfølge, lyder det fra Skovsgaard. 

Han har endnu ikke været ude at banke på hos sponsorerne i forhold til den kommende sæson, selv om han oplever, at flere har efterlyst et besøg fra Blue Fox.

- Det synes vi altså er supersvært lige nu, fordi vi ved, at mange af de her virksomheder selv kæmper. Vi er med på, at der kan være store forskelle. Der er heldigvis stadig nogen, der har rigtigt travlt, men rigtig mange er udfordrede, og så synes vi, at det er svært at komme og bede om, at de skal finde penge til at støtte os, siger Skovsgaard til Herning Folkeblad.


Dokumentarfilm om Hernings ishockeymirakel klar til efteråret DM-historien: Traditionsklub har den højeste "vinderprocent"