Midtjyderne fik revanche mod Odense

Odense Bulldogs-Herning Blue Fox 3-6 (1-1,1-1,1-4) Herning Blue Fox er efter en kokset sæsonstart virkelig kommet på farten igen.

I aften spillede midtjyderne sig op på andenpladsen i grundspillet og en meget lun placering i forhold til Metal Final4-pladserne. Det skete efter en revanche mod Odense, der ellers fulgte godt med i en stemningsfyldt Spar Nord Arena.

De to hold delte de første to perioder. I første periode afsluttede Mathias Bau et smukt gennemspillet angreb Herning, inden Odense fik udlignet, da Markus Jensen klappede til pucken efter en faceoff.

Matchen var yderst vigtig i forhold til Metal Final4-pladserne, og det kunne mærkes på intensiteten.

Kristian Jensen huggede 2-1-pucken ind for Odense - også et par stationer efter faceoff - men et ellers lidt hakkende powerplay sendte udligningen Hernings vej.

Det var Jesper Thörnberg, der huggede til mod sine holdkammerater fra i fjor. 2-2 efter anden periode.

Hernings powerplay fungerede i aftenens kamp.

Anden gang dog på en solopræstation af Mathias From, der på karakteristisk vis tog pucken med og kørte op gennem Odense-mandskabet, der så mere og mere træt ud, som tredje periode skred frem.

Det benyttede Brett Thompson til at score til 4-2 efter et par meget fine kombinationer, og Petter Hansson var igen på spil i powerplay til 5-2, inden Joakim Thelin fik reduceret for Odense.

Hansson scorede også sit andet sæsonmål, da han i tomt mål bragte Herning på 6-3.

Oliver Gatz stopper karrieren med øjeblikkelig virkning 13. gang var lykkens gang for White Hawks