Fynboerne fortsatte sejrsrækken mod Mighty Bulls

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 7-1 (2-1,3-0,2-0)

Lige nu synes det mest sikre i Metal Ligaen, at Odense Bulldogs vinder over Rødovre Mighty Bulls.

Olaf Ellers tropper synes at være mere eller mindre paralyserede, når de møder Thompsons drenge fra Odense.

Således også i aften, hvor der skulle to Odense-mål til at vække Rødovre-mandskabet. Olaf Eller måtte ty til en tidlig timeout efter Gunars Skvorcovs og Sebastian Ehlers havde bragt hjemmeholdet på 2-0 godt halvvejs inde i første periode.

Det hjalp midlertidigt, for Rødovre fik reduceret ved Frank Gymer og holdt egentlig ganske godt ved i de sidste minutter af første periode.

Justin Hamonic scorer sjældent for Odense, og han så også selv helt forundret ud, efter han havde trukket pucken ind bag Rødovres forsvar og til sidst fik lagt pucken ind gennem benene på en tøvende David Grubak i Mighty Bulls-buret.

Joakim Thelin og Kristian Jensen - dem havde Rødovre svært ved at styre i aften - satte 4-1 og 5-1 for Odense inden anden periode var ovre, og så var den ikke særlig intense kamp afgjort.

Man kunne notere sig, at Mitch Gillam efter ni Bergvik-kampe igen havde fået chancen i Bulldogs-buret. Gillam gjorde det glimrende i det fynske bur og beviste, at han er klar til at tage konkurrencen op, skulle Odense beslutte sig for at have et importpar på målmandsposten i resten af sæsonen.

Gillam blev hyldet af publikum efter en tredje periode, hvor Joakim Thelin og Mikkel Hansen scorede for fynboerne. Rødovre var tæt på i en glimrende powerplay, men ellers så man ikke meget til gæsterne, der skuffede for anden kamp i træk.

Der skal mere til end denne onsdag, hvis Olaf Ellers mandskab skal med i slutspillet.

GOALSHOW: Se målene fra Herning-Esbjerg Schultz og Esbjerg sejrede i målrig affære