Fynboerne testede sig mod stærke tyskere og tabte

Man skal lige vænne sig til den nye cube i Spar Nord Arena i Odense.

Nu gælder det om at kigge op under loftet og ikke ned bag de respektive mål for at se stillingen og udvisningerne, hvis man vil følge med i kampen, og i dag endte cifrene på cuben med 1-3.

Tyskerne fra Bremerhaven, Fischtown Pinguins, har i de seneste dage ligget i træningslejr i Odense og tabte i den forbindelse søndagsvisitten i Vojens med 3-4 mod SønderjyskE.

Det nederlag var tyskerne tydeligt opsatte på at revanchere og vandt ganske fortjent en tempofyldt og hektisk affære mod et hårdt kæmpende Bulldogs-mandskab, der stadig arbejder med at få sig spillet sammen frem mod den kommende sæson.

Fischtown Pinguins har mange gengangere fra sidste sæson og er formentlig lige en tand længere fremme end fynboerne.

Slovenske Miha Verlic scorede til 1-0 i undertal i en første periode, hvor Fredrik Bergvik i Odense-buret også tog et straffeslag.

Ziga Jeglic scorede til 2-0 i powerplay for gæsterne i anden periode, men med 12 minutter igen fik Joakim Thelin reduceret for Odense, der havde opbakning fra de fleste af 578 tilskuere. Bremerhaven havde et fint kontingent fans med og de kunne fejre det afsluttende mål ved Anders Grönlund kort før tid.

Odense er i aktion allerede fredag igen, når Esbjerg kommer til Spar Nord Arena.

Esbjerg tog fra Aalborg med 4-1-sejr Hård test for Odense: Bremerhaven på besøg i aften