Ledelsen satser på, at det kun er et bump på vejen

Esbjerg Energy kommer ud med et underskud på 2,2 millioner i det forgangne regnskabsår. Det skriver klubben i en pressemeddelelse og håber og satser samtidig på, at bøtten vender i de kommende sæson. 

2018-2019-sæsonen var præget af byggeriet af den nye Granly Hockey Arena, og årsresultatet viser et ikke-tilfredsstillende resultat med et underskud på 2,2 millioner kroner, skriver Esbjerg Energy. 

Underskuddet var forudset, idet der har været ekstra omkostninger og færre sponsorindtægter i forbindelse med de mange grundspilkampe i hal 2, hvor Esbjerg Energy spillede langt de fleste hjemmekampe i sidste sæson. 

 - Der blev således brugt ekstra penge på at bygge en midlertidig tribune for at hæve antallet af tilskuerpladser i hallen, så trofaste fans og sponsorer stadig kunne komme til hockey, og bestyrelsen værdsætter de mange sponsorer, som trods de midlertidige forhold fastholdt deres støtte. Udover ekstra omkostninger udeblev den sportslige succes desværre også, og det kostede på bundlinjen, skriver Esbjerg Energy, der satser på, at 2018/19-sæsonen er et "bump på vejen" rent regnskabsmæssigt. 

- Vi står godt rustet til en ny sæson i Danmarks flotteste og bedste arena, siger formand Søren Mathiasen.

- Vi har sammensat et virkelig stærkt hold, og vi oplever en meget flot opbakning fra tilskuere, fans og sponsorer, som betyder, at Esbjerg Energy ser frem til en ny stor sæson for esbjergensisk ishockey, tilføjer han. 


Stort overskud i selskabet bag White Hawks - plus for 10. år på stribe Kampnoter: Rundt om SønderjyskE-Aalborg Pirates