Mere om kampen i Frøs Arena søndag eftermiddag

SønderjyskE-Aalborg Pirates 2-3 (OT)

Aalborg slog til overtid i en rigtig god ishockeykamp. Alle tre lyseblå spillere gik på Thomas Spelling, der med snilde, og de marginaler et tophold har, lykkedes med at finde en blank Anders Krogsgaard, der problemløst kunne skubbe pucken i det tomme bur og sikre udeholdet det ekstra point. Der var spillet 38 sekunder af ekstratiden.

2378 tilskuere sikrede en fin kulisse for topopgøret. Sønderjyderne var engang vant til at se ishockey lørdag klokken 13:30. Det var i de helt gamle VIK-dage, hvor lørdagen ofte dannede ramme for hjemmekampene.

Dengang var der ofte ishockey fra Vojens i Sportslørdag, når der var plads til andre sportsgrene, når den engelske fodbold var overstået.

Og det var naturligvis også dengang en spade var en spade og ishockeyen i Aalborg var AaB og spillede i ren rødt og hvidt og hvor tilskuerne nu og da hyldede Jomfru Ane Gade i deres slagsange. Både VIK og AaB var blandt de dominerende klubber lige omkring 1980. 

- Vi bevæger os i den rigtige retning og spiller med stor stabilitet, sagde SønderjyskE-træner Mario Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen. 

- Kun kampen i Odense (1-2) har ifølge SønderjyskE-træneren været en svipser. SønderjyskE ligger på en delt andenplads med Frederikshavn. White Hawks står dog med en kamp færre. 

SønderjyskE scorede begge sine mål i powerplay ved Josh McDonald og Mads Lund. Ingen mål i fem mod fem-spillet for SønderjyskE.

Der manglede blot 1,4 sekunder, da Kirill Kabanov satte åbningsmålet i første periode. Et af de mål, trænerne hader at få imod sig.


2,2 millioner i underskud: Forudset minus i Esbjerg Energy UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med