White Hawks-spiller bakker op om bevarelsen af Danmarks nordligste Metal Liga-mandskab

Frederikshavn White Hawks kæmper ligesom de øvrige klubber i Metal Ligaen for at skaffe et grundlag til den kommende sæson. Nordjyderne sælger støttebilletter, og nu er spillerne i truppen også gået ind med en håndsrækning. Bødekassefesten er udsat til næste forår, og tømt til fordel for White Hawks. 

- Her i en tid hvor mange kæmper for økonomien, skal vi naturligvis også bidrage med støttebilletter til klubben.

Sådan lyder det fra White Hawks nummer 7, Thomas Søndergaard, der sammen med brormand Rasmus, og Mathias Mølgaard, har stået i spidsen for at indsamle penge til klubben, blandt spillere og trænere.

- Alle bakkede op om det her, så udover at tømme bødekassen, supplerede vi alle op med ekstra penge. Derfor har vi købt 200 billetter, svarende til 30.000 kroner, siger Thomas Søndergaard.

White Hawks er nu oppe på 1563 solgte billetter, hvilket glæder direktør Henrik Andersen.

-Vi er utrolig stolte over den opbakning vi får fra alle sider i de her dage. Privatpersoner, virksomheder, og nu vores spillere og trænere, der køber støttebilletter. Vi havde en høj ambition om at sælge 1800 billetter, og vi er jo godt på vej, udtaler en taknemmelig direktør i White Hawks.


TØMMER BØDEKASSEN: Også Rungsted-spillerne smider penge til støtte Fischtown Pinguins: Niklas Andersen er en usleben diamant