Rungsted Seier Capital-spillerne har brugt hele "bødekassen" på at købe støttebilletter

Tidligere i dag kom det frem, at Frederikshavn White Hawks-truppen har brugt samtlige penge i bødekassen på at købe støttebilletter til klubbens overlevelse, og nu har Rungsted Seier Capital-spillerne også gjort det samme og på den måde leveret et fremragende bidrag til næste sæsons drift. 

Det skriver Rungsted Seier Capitals hjemmeside.

- Da vi begyndte at tale om hvad vi skulle bruge pengene i bødekassen på, tog det ikke mange øjeblikke, før en enstemmig spillertrup besluttede at donere pengene til klubben.  Der er blod, sved og tårer under en ishockeysæson, men intet har været så hårdt som at se den kamp klubben befinder sig i lige nu, og derfor var alle spillere enige om at købe støttebilletter for de godt 30.000 vi havde i bødekassen, siger Rungsteds Nikolaj Rosenthal til klubbens hjemmeside. 

- Jeg må indrømme at jeg blev temmelig rørt over den gestus som spillertruppen er kommet med, i en tid hvor ikke bare sporten, men hele verden kæmper for at holde sammen på det hverdagen, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg. 

- Der skal lyde en dybfølt tak fra mig til hele spillertruppen, for på den måde at støtte op om ishockeyen i Rungsted, og selvfølgelig også en stor tak til alle de mennesker som allerede nu har bakket op om klubben og købt støttebilletter, siger han. 


16 ÅR SIDEN I DAG: Den mest vanvittige kamp nogensinde i dansk ishockey 30.000 KRONER: Frederikshavn-truppen smider bødekassen ind som støtte