Mighty Bulls slog Sydkorea sikkert i aftenens kamp

Rødovre Mighty Bulls var i aften det andet hold, der testede formen mod Sydkoreas landshold, der for øjeblikket forbereder sig til den kommende OL-kvalifikation i Norge.

Koreanerne vandt for nylig 3-2 over Herlev, men kom til kort i aften i Rødovre Centrum Arena, hvor det blev 4-1 til hjemmeholdet. Nicklas Carlsen åbnede scoringen for Rødovre tidligt i kampen, og i det 34. minut fik Brady Vail sendt 2-0-målet ind for hjemmeholdet.

Sydkorea vandt skuddene 13-5 i anden periode og fik reduceret en enkelt, inden Vail og Carlsen slog til igen.

I det 42. minut satte Nicklas Carlsen 3-1-målet i powerplay og kort før tid var Vail igen på spil med 4-1-målet. Dermed definitiv sejr til hjemmeholdet i Rødovre.

Mighty Bulls-træner Thor Dresler kunne stille med syv imports og manglede i det regi blot franskmanden Olivier Dame-Malka, der heller ikke var med i Rungsted i lørdags.

484 tilskuere kunne endelig få lov at se hockey igen i Rødovre.