Joachim Linnet blev matchvinder for midtjyderne

Rævene fra Herning Blue Fox kunne for første gang i umindelige tider slå dørene op for publikum. SønderjyskE kiggede forbi for at teste formen inden de skal ud og slås for de rød-hvide farver i Champions Hockey League.

Gæsterne fik da også den ønskede start da man efter en lige første periode udnyttede en udvisning til værterne. I powerplay kunne Rasmus Lyø således gøre det til 0-1 på et skud fra blå linje. De to hold spillede i et udmærket tempo, men uden den helt store intensitet.

I 2. periode vendte Herning kampen, og sender gæsterne under et stort pres. Miska Humaloja og Mathias Bau var de mest nærgående med hver deres forsøg på opstanderen. Den tilbagevendte svensker, Petter Hansson, var manden der fik bragt balance i regnskabet da han med et velplaceret skud ved stolpen udlignede til 1-1.

De sidste 20 minutter udviklede sig en smule mere taktisk, og SønderjyskE fik også skabt mere frem af banen i denne periode. Først måtte Mario Simioni dog se sit mandskab komme bagud da Miska Humaloja kom første og returen og let kunne gøre det til 2-1.

SønderjyskE slog tilbage til sidst i kampen da man på ny udnyttede et powerplay. Martin Eskildsen sneg pucken ind bag Emil Kruse som måske skulle have gjort mere ved den puck.

Kampen måtte derfor afgøres i overtiden, og her havde gæsterne med et powerplay sejren inden for rækkevidde. Mike Littles forsøg ramte stolpen dog stolpen, og i stedet slog Joachim Linnet til i den anden ende og sikrede Herning sejren.

4-1: Rødovre viste vejen for det danske OL-kval-hold Grønt lys for stærkt samarbejde på isen: Mr. Green bliver officiel bettingpartner for Metal Ligaen