Rammerne er perfekte i Aalborg, siger Thomas Bjuring

Aalborg Pirates mangler blot et enkelt point for at komme med i Metal Final4, og det er kun i den yderste teori, at det kan gå galt for nordjyderne i kampen om at komme med i "pokalturneringens slutspil". 

I fjor havde Aalborg fin succes med værtskabet, og allerede nu siger direktør Thomas Bjuring, at Pirates byder ind som vært til det kommende finalearrangement, der afvikles 31. januar og 1. februar.

Det siger han til Nordjyske. 

- Jeg ved med sikkerhed, at dem, der sidder og skal bestemme, hvem der skal være værter, var meget tilfredse med, hvad vi leverede sidste år. De andre klubber, der deltog, har også tilkendegivet, at vi har sat en høj standard, men vi har også idéerne, der kan sikre, at det bliver endnu bedre i år, lyder det fra Bjuring.  

Aalborg tabte i 2018 semifinalen mod Rungsted foran over 4000 tilskuere og der var 2787 tilskuere i gennemsnit til de fire kampe i semifinalerne og finalen. 

Thomas Bjuring betoner, at Aalborg og Bentax Isarena har en infrastruktur, der passer perfekt til et Final4-arrangement. Ikke kun i forhold til arenaen, men også i forhold til Aalborgs hotelkapacitet. 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Odense Bulldogs OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox