Kampstart 19:00 i PM Montage Arena

Herlev Eagles ligger formentlig bedre end mange forventede inden sæsonen, og ørnene lugter for alvor en overraskende - ikke sensationel - plads i Metal Final4. 

Det kræver i første omgang en sejr over Odense Bulldogs i aften, og det kan blive vanskeligt nok for Herlev mod et Odense-mandskab, der havde sæsonens bedste uge i sidste uge. 

To overtidssejre over Esbjerg og Frederikshavn må have givet fynboerne et kæmpe selvtillidsboost før matchen i aften i Herlev Eagles, og det må blive anderledes jævnbyrdigt end den omvendte dyst, som Herlev vandt med sikre 5-2 i Odense. 

Her var Eagles fuldstændig overlegen mod et Odense-mandskab, der var rystet efter "Kristian Jensen"-episoden i Frederikshavn, der kostede Lucas Bjerre Rasmussen en lang pause, der stadig pågår.

Den episode er Bulldogs kommet sig over, og Pelle Svenssons tropper leverede en skarp slutfase mod Frederikshavn, der beviste, at moralen er meget høj på det fynske mandskab. 

Herlev spillede ligeledes en stor kamp i Herning, hvor effektiviteten var uhyre høj. Seks mål på 24 skud var nok til en 6-5-sejr i overtid. 

Statistikken: Vi har talt og talt om Herlevs imports, men fredag talte vi om danskerne, der scorede fire af seks mål. Luis Blak Olsen scorede to gange, og det var måske et vendepunkt for forwarden, der for nylig sagde, at han ikke havde været helt tilfreds med sin hidtidige sæson.

Historikken: Odense har det yderst vanskeligt i Herlev. Eagles har vundet de seneste syv indbyrdes kampe rent i PM Montage Arena. Ni gange på stribe har Herlev ikke tabt til Odense på hjemmebane, og den seneste fynske sejr i Herlev ligger helt tilbage i februar 2017.

Skader/karantæner: Jakob Wittendorf og Lucas Bjerre Rasmussen er ude for Odense. Herlev manglede den store back Acke Ringström i Herning fredag aften.

Duellen: Herlev har stadig top tre i pointligaen kørende og Skinnars, Thompson og Rollin Carlsson møder ligaens måske stærkeste målmand Evan Cowley, der igen skal levere "over gennemsnittet", som han plejer. 

Det forventer vi: At fynboerne kommer med stor vilje i forsøget på at overkomme Herlevs individuelle kvaliteter. Hjemmeholdet står som favorit på grund af den gode form og muligheden for Metal Final4 i baghovedet. 


De kommende to tv-kampe er offentliggjort Aalborg-direktør: Vi byder ind på Metal Final4