Nordjyderne snupper endnu en spiller med fortid i den britiske liga

Aalborg Pirates præsenterer i dag en spændende offensiv signing med den 27-årige canadier, Troy Lajeunesse, der kommer til Aalborg fra Fife Flyers i den britiske EIHL liga. Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Det skriver Aalborg i en pressemeddelelse, hvor den nye mand præsenteres således: 

- Vi har været på udkig efter en målscorertype, og det er vi overbeviste vi, at vi har fundet i Troy Lajeunesse, der kommer til os fra den britiske liga, hvor han blev holdets topscorer, men også den 3. mest scorende spiller i grundspillet i ligaen (EIHL), udtaler sportschef Ronny Larsen.

Troy Lajeunesse spillede sidste sæson i EIHL for Fife Flyers, hvor han blev holdets topscorer med 60 point hvoraf 28 var mål over 52 kampe. Derudover blev han ligeledes nummer to på hele ligaens pointliste, hvilket må siges at være ganske imponerede, når man kigger på at Fife Flyers lige kom med i slutspillet, og endte med at ryge ud til det suveræne tophold, Sheffield Steelers, i kvartfinalen.

Ungdomsårene blev spillet hos primært Sarnia Sting i den stærke OHL juniorliga, hvor han over tre år nettede 107 point over 191 kampe på et hold, hvor han ikke var en af topspillerne, der nu spiller i NHL. Efter OHL tiden spillede han fem sæsoner for University of Prince Edward Island i USports, hvor han var kaptajn det sidste af årene.

- Troy bliver en vigtig brik af vores offensiv, hvor han får en masse spilletid, specielt i powerplay, hvor vi kommer til at have nogle forventninger til ham. Han har et godt skøjteløb, og er stærk i forechecking, hvilket har resulteret i en del scoringer fra hans side tidligere, slutter Ronny Larsen

Troy Lajeunesse er allerede godt igang med sommertræningen, og kommer snarest til Aalborg. Når papirarbejdet går i orden, og kontrakten er godkendt af licensudvalget vil han også komme på is til sæsonen. Han kommer til at spille med nummer 91 i den kommende sæson.


NUMMER 135 I EUROPA: SønderjyskE placeret bedst på europæisk rangliste Erfaren canadier i spidsen for ambitiøst U18-projekt