Nordjyderne skruede op for tempoet og stoppede Rødovres foreløbige drømmestart på sæsonen - første nederlag til Mighty Bulls, anden sejr til Aalborg

Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates 5-8 (2-5, 1-3, 2-0)

Tirsdagshockey i Rødovre Centrum Arena mod piraterne fra Aalborg som lagde til efter en større turne i CHL- regi. Opgøret skulle give svar på om de lokale Mighty Bulls kunne fortsætte deres imponerende genkomst som tophold. En kamp med masser af mål og fight endte med tre point til gæsterne.

Veterankampen i flotte nye klæder var blot 26 sekunder gammel, da hjemmeholdet gik i front ved Brandon Magee der udnyttede en friløber. Georg Sørensen var prisgivet.

Gæsterne kom sig dog hurtigt over scoringen og satte sig på løjerne med gode forsøg på William Rørth, der vogtede tyrekassen.

Rødovre trak kampens første udvisning efter små fem minutter og den mulighed udnyttede gæsterne til at bringe balance i regnskabet. Det var Jeppe Jul Korsgaard der var skarpretter.

Et par minutter senere var det dog igen tyrene der viste initiativ og udnyttede en puckerobring i midtzonen og med Mads Eller som målscorer. Heller ikke denne stilling holdt længe før gæsterne udlignede på en returpuck i slottet. Tommy Giroux havde sidste stav på. 2-2.

Halvvejs blev hjemmeholdets Jaeden Martin sendt i bad efter en for hård tackling og dermed fem minutters overtal til Piraterne. Det blev konverteret til to føringsmål først ved Kirill Kabanov, dernæst Pierre-Olivier Morin. Rødovre skiftede herefter keeper, hvor David Grubak afløste Rørth.

Med et par minutter tilbage af perioden blev Aalborgs Pierre-Olivier Morin idømt kampens anden badebillet efter en voldsom hovedtackling mod Alex Haunstoft, der efter lidt tid på isen kunne hjælpes ud med noget, der lignede en hjernerystelse.

Alligevel kunne Aalborgs Calder Brooks kort efter stjæle pucken og bringe gæsternes næste scoring. Aalborg var foran 5-2.

En spillemæssigt vildt underholdende periode med et overtag til udeholdet, der trods føringen ikke havde taget modet fra hjemmeholdet.

En hurtig overtalsscoring til hjemmeholdet efter et minuts tid af anden periode gjorde Brandon Magee til dobbelt målscorer for tyrene, der fortsatte de offensive takter. Scoringen blev kort efter udlignet af endnu et Aalborg mål ved Søren Dietz-Larsen der udnyttede en returpuck tæt under mål.

Anders Koch var næste mand på scoreboardet, da han kort efter uantastet spadserede gennem hjemmeholdets forsvar og satte syvende pind.

7-3 til gæsterne og herefter Time out til Rødovre, der havde brug for coaching for at komme ind i kampen igen, men lige meget hjalp det.

Gæsterne med en ottende scoring, blev sat ind af Bo Hanson. Det virkede som om gæsterne havde et gear eller to mere end hjemmeholdet i alle spillets facetter, og stillingen på tavlen var 3-8 efter anden periode.

Tredje periode var en formssag. Det, der lignede en drømmestart for Rødovre havde udviklet sig til et mareridt på 40 minutter. Men hjemmeholdet skal roses for ikke at stoppe med at spille mod et stærkere gæstehold.

Tilskuerne fik en livlig periode til at slutte af med. Den var tretten minutter gammel før næste scoring og det var Rødovres Anton Als, der pyntede på resultatet.

Endnu en scoring til tyrene bragte stemningen tilbage i hallen. Det var Sebastian Strømstad, der eksekverede og dermed lidt oprejsning til hjemmeholdet trods alt i en kamp med hele 13 scoringer.

GOALSHOW: Rødovre-Aalborg Rødovre: - Appetitten vokser, mens man spiser