De nordjyske klubber præsenterer historisk trøjesamarbejde

Tematrøjer er efterhånden kendte i ishockeyverdenen, men modellen med, at "to hold deler trøjer" er ikke set tidligere af undertegnede - i hvert fald ikke i Danmark. Derfor er det historisk, at Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks i julekampene går på isen med samme tematrøjer. 

Det oplyser begge klubber i en fælles meddelelse, som lyder således: 

- Når årets største ishockeyderby spilles som et back-to-back opgør mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks den 29. og 30. december, har de to rivaliserende nordjyske klubber for første gang i dansk ishockey arbejdet sammen om fælles tematrøjer til de to store kampe.

- Selv om vi er ærkerivaler på isen, vil vi begge gerne være med til at sætte yderligere kulør på disse store klassiske lokalopgør, og vi har derfor arbejdet sammen om at designe fælles trøjer med nytårstema for at markere disse to kampe med fyrværkeri, fest og farver.

Trøjerne vil altså være at se både i Aalborg og Frederikshavn, og resten af ishockey-Danmark får dem også at se, når den første af to kampe mellem rivalerne sendes på TV2 Sport 29. december. 


Räsänen var i Yaroslavl i dag: Jokerit kan ikke sige noget om hans fremtid EFTERÅRETS A-KÆDE PÅ METALLIGAEN.DK - DANSKERE: Se hvem der er med