Vi har sat den stærkeste danskerkæde baseret på efterårets - og det første af vinterens - matcher i Metal Ligaen

Målmand: George Sørensen (Aalborg Pirates) - Sikke en stærk tilbagekomst for Sørensen. Man har talt meget om topholdets offensive kvaliteter, men Sørensen har været Metal Ligaens mest konstante og bedste målmand henover efteråret. En redningsprocent på lige omkring 92 og et hav af sejre giver Sørensen etteren med "et notch" foran Mathias Seldrup. 

Back: Anders Krogsgaard (Aalborg Pirates) - Har været fremragende på alle parametre hos Aalborg og har virkelig vist sine kvaliteter frem både offensivt og defensivt. Et hav af minutter på isen og har efter 27 kampe allerede lavet flere point end han gjorde i 40 grundspilskampe sidste sæson i Esbjerg. 

Back: Mads Larsen (Frederikshavn White Hawks) Har været en stærk konstant i Frederikshavn-defensiven over hele sæsonen, og har i den seneste halvdel af sæsonen også sat sit offensive præg på White Hawks-mandskabet. Mads Larsen sniger sig grundet sine offensive kvaliteter lige ind foran konkurrenterne. 

Forward: Morten Poulsen (Herning Blue Fox) - Da Herning var i krise langt op i begyndelsen af sæsonen, var Morten Poulsen manden, der leverede konstant. Holdt nu og da Herning inde i kampen egenhændigt. Nu er han ikke så dominerende mere, men mest fordi holdkammeraterne er begyndt af følge med. Herning-topscorer med 29 point. 

Forward: Christopher Frederiksen (Frederikshavn) - Mange vil måske sige, at makkerne Fox og Bumagin gør det let for Christopher Frederiksen at spille en dominerende rolle. Men Frederiksen er bare blevet bedre sæson for sæson og har gjort sig fortjent til at spille med de bedste. Arbejder over hele banen, stor spilforståelse og flotte 31 point. Foreløbig stor sæson. 

Forward: Thomas Spelling (Aalborg Pirates) - Sat ud af spillet med hjernerystelse i de seneste kampe, men har gang på gang imponeret med sine forrygende offensive kvaliteter og det blændende skøjteløb. Stadig en af Metal Ligaens absolut mest spilintelligente aktører, der forhåbentlig snart er tilbage igen. 


Aalborg og Frederikshavn spiller i "fælles trøjer" i jule- og nytårsbrag Alle fire Continental Cup-finalister kan kvalificere sig til Champions Hockey League