Garth Murray vil gerne se sit hold spille mere direkte i de kommende kampe

Aalborg Pirates har taget initiativet i serien mod Esbjerg og fører 2-1 i kampe mod vestjyderne. 

Som altid, når kræfterne begynder at tære hos spillerne, så bliver der mere intern ballade og små slagsmål overalt på isen. Således også i går, hvor matchen i Bentax Isarena havde rigtig "slutspilsfeeling" over sig. 

Nordjyderne scorede tre gange i tredje periode og sikrede sig dermed et stærkt udgangspunkt frem mod tirsdagens kamp fire. 

Aalborg-træner Garth Murray var i modsætning til kampen i Esbjerg for nylig tilfreds med den måde, Aalborg kom ud til kampen på, men Murray kan altid finde lidt ekstra pointer frem til sine spillere efter kampene.

- Vi spiller stadig for fancy hockey til min smag i nogle sekvenser, men det blev da bedre i denne kamp. Det er der ingen tvivl om. Men vi var klar fra start i den her kamp, og nu bliver opgaven, at vi gentager den præstation i Esjerg på tirsdag, for vi ved, at det bliver et tændt Esbjerg-hold, der vil forsøge at komme ud og ramme os på samme måde som sidst i Esbjerg, sagde Murray til Nordjyske efter kampen.

Hvor Aalborg fredag aften tabte klart i antallet af tacklinger, så var den kategori helt lige i aftes i Bentax Isarena, hvor begge hold satte 11 tacklinger. 

En statistik som Murray helt sikkert vil notere sig med tilfredshed frem mod matchen i morgen. 


INSTAT FRA SEMIFINALE 3: Aalborg over det hele mod Esbjerg OLIVER ANKER Christensen skifter fra Odense til Frederikshavn