Forwarden rykker tilbage nordpå

Efter to sæsoner i Odense og en meget stærk fremgang her i foråret, skifter den hurtige forward Oliver Anker Christensen klub igen. Han rykker til Frederikshavn for repræsentere White Hawks.

Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse, hvor de præsenterer den nye mand således:

Oliver Anker Christensen har de seneste to sæsoner spillet i Odense, hvor han især i den netop afsluttede sæson leverede nogle gode præstationer. Han lavede 15 point, og bliver flere steder fremhævet som en af Odenses bedste i sæsonen.

Ellers er Oliver Anker Christensen Aalborg-dreng, hvor han har spillet masser af kampe for Aalborg Pirates, med hvem han både har vundet Final 4 og det danske mesterskab. Derudover har han repræsenteret piraterne i Champions Hockey League, så det er en spiller der har prøvet lidt af hvert, vi får i den hvide trøje.

Oliver Anker Christensen er kendt for sin fart, og passer perfekt ind i det system Jari Pasanen gerne vil spille. Det har blandt andet også været gode snakke med netop Jari Pasanen, der har fået Oliver Anker til at sige ja til kontrakten, der gælder for en sæson.

- Efter at have spillet to år i Odense, hvor den sidste sæson var rigtig god, var jeg parat til at prøve noget nyt. Jeg har haft mange gode snakke med Jari Pasanen, og alt ved White Hawks lyder rigtig spændende, og tiltaler mig virkelig meget, siger han. 

- Jeg kender nogle af spillerne i forvejen, og eftersom jeg er opvokset i Aalborg, er Frederikshavn et hold jeg har spillet mod rigtig mange gange i min ungdomstid, og i rivalopgørene i Metal Ligaen. Så jeg har spillet mod mange af mine kommende holdkammerater masser af gange, og kender også mange af dem. Det bliver rigtig sjovt at spille for White Hawks, og jeg glæder mig, lyder det fra Oliver Anker Christensen. 


Aalborg-træner: Stadig lidt for "fancy" GALBRAITH tog ansvaret: Det går ikke at tabe hovedet