Tidligere Esbjerg-spiller flyver til Beijing for at repræsentere verdens største ishockeynation

Det var i sidste sæson under pandemien og pausen i NHL, at Metal Liga-klubberne fik lov at hente udkantsspillere fra NHL til klubberne. En af dem gjorde mere indtryk end de fleste - både i Esbjerg Energy, men også i Metal Ligaen som sådan.

Adam Cracknell kom til Danmark og leverede varen, ikke blot på isen, men også i omklædningsrummet, hvor han fremstod som en særdeles populær person. Han lavede 22 point i 17 kampe for Esbjerg, inden han blev "hevet hjem" til Bakersfield Condors i AHL, "farmerholdet" til Edmonton Oilers, hvor Cracknell dengang var på kontrakt.

Nu spiller han ishockey i Bakersfield, hvor efter sin tilbagekomst fra Esbjerg har fortsat sit stærke spil og snitter noget, der ligner et point pr. kamp i AHL. Hans lederevner og stærke spil har altså fået General Manager Shane Doan til at udtage Cracknell til holdet.

- Jeg håber det bliver et højdepunkt i min karriere og for mange af os, der skal spille derovre. Vi kommer derover under specielle omstændigheder, men vi er derovre for at gøre et stykke arbejde og repræsentere vores land og gøre vores bedste. Vores mål er at vinde guld. Om jeg havde været der i et normalt år? Jeg kunne næppe slå Connor McDavid ud af opstillingen, siger Adam Cracknell i et interview med Edmonton Sun. 

 


FANSENE ER TILBAGE: Fuld hammer på festen og farverne fra på tirsdag Ny Herning-finne imponeret over niveauet i Metal Ligaen