Herning-forwarden vil tilbage efter skadesproblemer de seneste sæsoner

Anders Poulsen er tilbage i Herning, hvor det hele begyndte. Og den 29-årige center med den store arbejdsetik vil bevise, at han i den grad er i live i dansk ishockey - på trods af skader de seneste sæsoner - også i fjor, hvor han fik store dele af sæsonen i Rungsted spoleret af en knæskade.

Det siger han til Herning Folkeblad. 

- Jeg kommer først og fremmest hjem for at bevise over for alle - og ikke mindst mig selv - at jeg ikke er færdig som hockeyspiller, siger Anders Poulsen til avisen.

- Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at mange sætter spørgsmålstegn ved, om jeg stadig har noget at bidrage med som spiller - og det er helt fair. Men jeg ser fremad, og jeg er topmotiveret. Jeg nægter at lade skader bestemme, hvornår jeg skal stoppe. Det vil ramme min stolthed alt for hårdt, siger han til Herning Folkeblad.

Anders Poulsen har tidligere spillet Metal Liga-hockey i syv sæsoner i Herning, og har ligeledes været tre sæsoner i IK Oskarshamn i Allsvenskan. I sidste sæson nåede han 15 point i 19 kampe for Rungsted, inden en knæskade stoppede hans færd. 


FANSENE ELSKER UNLIMITED: Stærk start på nyt billet-koncept Herlev: Magnus Koch forlænger, Lasse Mortensen hentes ind fra Rødovre