Det er en uges tid siden, at UNLIMITED blev skudt i gang. Et historisk billetprojekt i dansk ishockey og professionel sport i det hele taget, hvor man køber sæsonkort på abonnement til en uhørt lav pris. Og sæsonkortet gælder endda til hele ligaen.

Konceptet har vakt begejstring hele vejen rundt i Danmark og er kommet forrygende fra start, fortæller kommerciel chef for Metal Ligaen, Thomas Bjuring.

- Fansene har taget UNLIMITED til sig med rekordfart, og det er gået over al forventning. To klubber, Herlev og Rungsted, er allerede oppe på samme antal solgte sæsonkort som sidste sæson, og flere andre klubber nærmer sig. Og der er altså tre måneder til, at Metal Ligaen begynder igen, siger Thomas Bjuring.

- Kampagnen kører stadig på i fuld fart, og klubberne har været suveræne til at hjælpe til med at få det hele skudt i gang, og jeg fornemmer også stor tilfredshed hos fansene, når jeg kigger på reaktionerne på de sociale medier. Det har været forrygende, og endnu mere forrygende, at der er kommet mange nye fans til, tilføjer han.

Det er lige netop den tendens, man oplever hos Herlev Eagles, hvor Bestyrelsesmedlem Jacob Gonzalez Andreasen har noteret sig at hele 30 procent af de UNLIMITED-kort, der allerede er tegnet, kommer fra nye fans. Samtidig har Herlev allerede solgt det samme antal sæsonkort, som man gjorde i hele sidste sæson.

- Vi er rigtig godt på vej, og vi skal huske på, at vi er langt fra sæsonstart. Mange af vores sæsonkort bliver traditionelt solgt i august lige op til starten, så vi er i den grad tilfredse med det nye koncept. Vores tilskuergennemsnit kommer forhåbentlig til at stige på den konto, og vi håber også at se tilskuere fra det øvrige Sjælland til vores kampe, siger Jacob Gonzales Andreasen.

I Rungsted er salget af UNLIMITED-kort kommet rigtigt godt i gang, siger direktør Thomas Friberg.

- På den første uge har vi solgt flere sæsonkort, end vi gjorde hele sidste sæson. Når man har arbejdet længe på et projekt som det her, er det dejligt, at vores tilskuere tager så godt imod det. Jeg har en forhåbning om, at vi kan komme op på det dobbelte antal sæsonkort, i forhold til, hvad vi solgte sidste år, siger han.

Links til klubbernes UNLIMITED-SALG LIGE HER: 


Zorko og Illemann klar til endnu en sæson for Rødovre Anders Poulsen har noget at bevise: Jeg er ikke færdig endnu