Yderligere to forlængelser hos Mighty Bulls

De hører efterhånden til de rutinerede kræfter i Rødovre, og nu har både Marco Illemann og Nikolaj Zorko skrevet under for endnu en sæson hos deres moderklub. Dermed begynder cheftræner Thor Dresler stille og roligt at have danskerstammen klar til den kommende sæson.

De to spillere præsenteres således af Rødovre. 

Zorko og Illemann, der huserer som henholdsvis forward og back, er begge Rødovre-drenge, hårdtarbejdende og efterhånden to ganske erfarne Metal Liga-navne med til sammen over 700 Metal Liga-kampe i bagagen.

Nikolaj Zorko spillede 44 kampe i sidste sæson og sendte pucken i nettet 4 gange. Herudover assisterede han på yderligere 8 scoringer. Den 25-årige center har spillet over 300 kampe i Metal Ligaen siden 2013 og det bliver den sjette sæson for Rødovre, hvor han rundede 200 kampe ved nytår. Han har derudover været to sæsoner i Gentofte Stars.

26-årige Marco Illemann nærmer sig snart 400 kampe i den bedste danske række og snart 300 kampe for Mighty Bulls.

I sidste sæson spillede han 42 kampe og lavede 4 assists. Illemann har spillet fem hele sæsoner og to halve for Mighty Bulls, så det bliver den ottende sæson, hvor han er med på holdkortet hos Tyrene. Udover Rødovre har han også spillet Metal Liga for Hvidovre og Rungsted


SOMMERHOCKEY sikret: NHL begynder igen - danskerdrama i vente FANSENE ELSKER UNLIMITED: Stærk start på nyt billet-koncept