Sæsonkort på abonnement sikrer Metal Liga-fans adgang til kampene både på hjemme- og udebane allerede fra den kommende sæson

En helt unik og hidtil uset billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er gået sammen om en ny abonnementsordning, der er døbt ”UNLIMITED”, og når sæsonen er i gang, er SønderjyskE ligeledes med i ordningen som klub nummer ni.

Navnet UNLIMITED har en stor og tungtvejende årsag. Det betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort i stedet køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver kæmpe besparelser i forhold til tidligere.

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller – og såmænd også til landskampe på hjemmebane efter ”først til mølle”-princippet. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

- UNLIMITED er et koncept, der demonstrerer det enorme sammenhold, der findes i dansk ishockey. Vi konkurrerer på isen, men løfter i flok i kulissen. Det er jeg stolt over. Det viste vi ved VM 2018 på dansk grund, og UNLIMITED overfører den fælles ånd til Metal Ligaen. Allerede nu har vi en fremragende stemning til vores Metal Liga-kampe, men endnu flere skal tage del i festen, og det sikrer det nye koncept, siger formand for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 79 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der kan være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser og nogle klubber lægger måske en øl eller vand oveni. Men prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

- Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind på dit kort og får din sportsoplevelse serveret, forsikrer Thomas Bjuring.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.

Links til UNLIMITED I DIN KLUB:
Rødovre Mighty Bulls
Herning Blue Fox
Aalborg Pirates
Herlev Eagles 
Esbjerg Energy
Odense Bulldogs
Rungsted Seier Capital

Frederikshavn (1. juni) og SønderjyskE (snarest muligt) udbyder UNLIMITED i nærmeste fremtid. 


Rasmus Andersson var ikke i tvivl: Endnu en sæson i Rungsted var sagen DE GAMLE ÅRBØGER: Klubber, der kunne have været: Slagelse S & IK