Forwarden satser på endnu et skridt fremad i den kommende sæson

Rasmus T. Andersson har tidligere været blandt de mest scorende spillere i den svenske J20-liga. Han har også allerede fået sin debut i SHL i en særdeles ung alder, og er en af de stærkest skydende spillere i Metal Ligaen. En ægte måljæger. Andersson har utvivlsom potentiale til at drage udenlands igen, men er også blot 22 år, så har tiden foran sig. 

Det er offentliggjort, at han skal i gang med sin tredje hele sæson i Rungsted, og det var ikke noget svært valg, siger han i et interview med Rungsted Seier Capitals hjemmeside. 

- Min agent og Rungsted var allerede i lidt diskussioner, inden sæsonen blev afbrudt. Derfor vidste vi lidt, hvor vi havde hinanden. Når der så kom lidt afklaring mht. næste sæson, og det praktiske, samtidigt med jeg fik snakket med Erik (Hjalmarsson), og hørt hans tanker, så gik det ret hurtigt. Jeg følte, at jeg tog et skridt op sidste sæson, og sigter efter at tage endnu et i år, siger han i interviewet. 

Andersson lavede 31 point i 42 kampe for Rungsted i den sæson, der blev afsluttet uden en mester og kun med grundspillet afviklet. 


VIDEO: NOSTALGI - Da Placatka, Boysen og Skræm bankede AaB 10-2 UNLIMITED: Billetrevolution i ishockeyens Metal Liga