En mand, der kan finde vej til netmaskerne, er målet for sønderjyderne

SønderjyskE Ishockey har for øjeblikket fem-seks spillere ude, men har i de seneste fem kampe alligevel erobret 13 point via fire sejre og en uafgjort mod Aalborg sidste tirsdag.

Sønderjyderne glæder sig til, at de mange skadede folk kommer tilbage, og forstærker sig nu yderligere, hvis alt går efter planen. Det skriver SønderjyskE på sin Facebook-side, hvor man samler ind til en ny mand.

SønderjyskE skriver, at man er ude efter en forward, ”der kan finde vejen til netmaskerne” og skriver følgende på sin Facebook-side i forbindelse med, at man har igangsat en auktion på sidste sæsons udebanetrøjer, der skal sikre midler til den nye mand.

I SønderjyskE er vi utroligt glade og stolte over opbakningen fra nær og fjern. Vi håber også, at der snart og i løbet af den kommende tid kan åbnes for tilskuere igen til kampene.

Til det kommende DM slutspil vil vi gerne stå så stærkt, som muligt, og vi håber her på en hjælpende hånd fra vores fantastiske fans. Vi vil gerne hente en stærk forward, som kender den direkte vej til netmaskerne.

Vi kan også røbe, at vi lige nu er i kontakt med en spændende profil.

Men for at sige det på jysk – som det er – vi står til enhver tid på mål for vores værdier, og vi kan ikke, som det er lige nu, med økonomisk ansvarlighed hente en ekstra spiller. Der er behov for en hjælpende hånd, hvis det skal lykkes. Så enkelt er det.


OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE UGENS HOLD - se hvem der er i ugens A-kæde lige her