Frederik Bjerrum glæder sig til at spille CHL og tøvede ikke længe med at skrive under hos mestrene

Den teknisk stærke Frederik Bjerrum viste i sidste sæson, at han også kunne trække i arbejdstøjet for Rungsted i den sidste del af sæsonen, og som slutspillet skred frem, fik Bjerrum også en større og større spillemæssig nøglerolle i det "playoff-run", der endte med et mesterskab og Frederik Bjerrums første guldmedalje som senior. 

Frederik Bjerrum begyndte sin sæson i Frederikshavn og havde derefter nogle måneder, hvor han ikke spillede, inden han vendte sig mod Rungsted. 

Der faldt han hurtigt tilpas, siger han i et interview med klubbens Facebook-medie.

- Jeg skulle tilbage i form og præstere i hen imod et slutspil og var meget selvbevist om at det ikke kom natten over. Der lagde vi sammen en god plan så jeg stille og roligt blev sluset ind i truppen og på holdet og det må siges at vi lykkedes, siger Bjerrum i interviewet.

Derfor tøvede han heller ikke så voldsomt, da muligheden for at forlænge kontrakten faldt ned.

- Morten (sportschef Morten Hagen, red) tog ret hurtigt i processen fat i os og ville høre hvad mine planer var for den kommende sæson var. Jeg skulle lige sluge sæsonen og have et par uger og finde ud af hvor jeg stod. Men jeg kunne mærke, jeg var virkelig glad for at være i Rungsted, og blev ret hurtigt enig med mig selv om at det føltes rigtig at snakke videre med dem og finde en løsning og komme tilbage til et miljø jeg fandt mig meget tilpas i, siger Bjerrum, der glæder sig til at spille Champions Hockey League med Rungsted og i øvrigt begynde sæsonen på samme vilkår som medspillerne.

-Jeg glæder mig til at være med fra start både socialt men også sport sligt så jeg forhåbentligt kan byde ind med mere end jeg gjorde da jeg ankom i januar, siger Bjerrum til Rungsteds Facebook-side. 


Victor Panelin Borg er næsten blevet aalborgenser Henrik Mærsk vender tilbage: Esbjerg henter "gammel kending" hjem