Den store svensker med familie er faldet så godt til, at han har svært ved at forestille sig andre steder at spille

For et par dage siden offentliggjorde Aalborg Pirates en forlængelse af kontrakten med Victor Panelin-Borg, der dermed skal i gang med sin sjette sæson i det nordjyske.

"Normalt" plejer offentliggørelsen at komme tættere på sæsonen, for i flere sæsoner har Panelin-Borg - ifølge bulletinerne fra Aalborg - også luret på muligheden for et eventyr i den større liga end den danske.

Men denne gang var der ingen pardon, siger han i et interview med Nordjyske.

- Min familie og jeg trives rigtig godt i Aalborg, så vi kommer ikke til at flytte frivilligt, med mindre jeg får et virkeligt attraktivt tilbud fra en større liga. Vi har en lille datter, og tingene skal også hænge sammen udenfor isen, så det er bare fantastisk, at klubben gerne vil forlænge med mig, siger Victor Panelin Borg til avisen.

Dermed kan han glæde sig til, at tilskuerne og festen vender tilbage til arenaen i Aalborg, hvor Panelin Borg håber og drømmer om at kunne hive flere titler hjem.

- Når man først har prøvet, hvordan det føles at vinde det hele, så hungrer man efter at opleve det igen. Nu har jeg en tabt finale i frisk erindring, som jeg føler, at vi godt kunne have vundet, og derfor kan det kun gå for langsomt med at få gang i den nye sæson, hvor tilskuerne forhåbentlig vender tilbage for fuld styrke, siger Panelin Borg til Nordjyske - og fortæller ligeledes, at han ved siden af hockeyen er gået i gang med at studere for at finde endnu mere indhold i tilværelsen. 


"METAL LIGA-GENFORENING" i Frankrig: Bejmo og Silfver skal træne under tidligere Odense-coach Bjerrum: Faldet hurtigt tilpas i miljøet i Rungsted