To stærke arbejdsheste fortsætter hos ørnene

Herlev Eagles har flere spillere klar til den kommende sæson.

Klubben har netop i eftermiddag offentliggjort kontraktforlængelser med Luis Blak Olsen og Ulrich Linnet, der begge har skrevet under for næste sæson.

Ulrich Linnet lavede i det seneste grundspil seks point i 47 kampe, mens Luis Blak Olsen med 25 point i 46 kampe havde sin absolut bedste Metal Liga-sæson i karrieren. Han var en fast del af Herlevs to første kæder og ligeledes fast mand i powerplay. 

De præsenteres på følgende vis: 

- Begge går ind til deres tredje sæson i Eagles-trøjen og de har udviklet sig til nøglespillere i den spillestil som cheftræner Patric Wener praktiserer. Hårdt arbejde, fysik og mental parathed er nøgleordene og både Luis og Ulrich er garanter for dette, lyder det fra Herlev. 

- Vi er rigtig glade for de to forlængelser. Både Luis og Ulrich har i de to forrige sæsoner vist sig som meget værdifulde spillere for Eagles både på og uden for isen. Høj arbejdsmoral og godt humør kendetegner begge, og de har i stor stil bidraget til det gode omklædningsrum, vi har. Forlængelserne er endvidere en fortsættelse af vor strategi om kontinuitet på spillersiden, siger sportschef Nicolai Flindt. 


Christopher Frederiksen skifter til Amiens i den franske liga STEFFEN KLARSKOV FORLÆNGER med Rødovre Mighty Bulls