Jeg har fået tiltro til at udfolde mit fulde potentiale, og det er jeg for evig taknemlig for, siger Herlev-kaptajnen, der skifter til Norge

Herlev-kaptajnen Brett Thompson takker af. Efter tre sæsoner i sort og gult og en status som ingen anden import hos Eagles siden holdet vendte tilbage til den bedste række for snart et årti siden, skifter han nu til Stjernen i Norge for at prøve sig yderligere af ude i Europa.

Og det er med ganske blødende hjerte, at Thompson forlader Herlev. Det siger han til klubbens hjemmeside. 

- For tre år siden hentede Herlev mig i den canadiske USports-liga. Jeg havde aldrig troet, at Danmark ville få sådan en positiv betydning for min karriere og mit liv, som det har været tilfældet de seneste år, lyder det fra Thompson. 

- Herlev blev mit andet hjem. Over årene har jeg altid følt mig velkommen både som spiller og menneske. Fansene, spillerne, staben bag holdet og organisationen har givet mig minder, jeg aldrig vil glemme. 

- Eagles gav mig chancen som uprøvet spiller i Europa. I hver eneste sæson har organisationen spillet en vital rolle i min udvikling som ishockeyspiller. Jeg har fået tiltro til at udfolde mit fulde potentiale, og det er jeg for evig taknemlig for. Efter hver sæson har Herlev Eagles gjort det nemmere at returnere tilbage til klubben, siger Brett Thompson. 

- Efter tre sæson med et hold, der er blevet bedre og har taget en række utrolige skridt, er det tid for mig til at komme videre. Jeg tager en ny udfordring og vil forsøge at gribe nye muligheder. Jeg har ikke andet end tiltro til, at spillerne og stab hos Eagles vil fortsætte med at levere varen og få Ørneborgen til at "rocke" med support fra vores gode fans. 

 


UNLIMITED: Herning-direktør håber og tror på stigning i antallet af sæsonkort Esbjerg-direktør: UNLIMITED er ret genialt