Canadieren søgte ikke alternativer mod den kommende sæson

Den 33-årige veteran Brodie Dupont er allerede landet i Herning og har taget familien med sig i flyvemaskinen. Der var ingen alternativer for Dupont frem mod den kommende sæson, for canadieren har slet ikke søgt andre muligheder. 

Trygheden i Herning og den gode oplevelse i fjor betød, at Brodie Dupont ville gøre alt for at forlænge sin kontrakt på heden. 

- Det var en nem beslutning at komme retur til Herning og Blue Fox. Sportsligt føler jeg, at der var noget unfinished business, som holdet, klubben og jeg skulle gøre færdigt, siger Brodie Dupont til Herning Folkeblad.

- Men i disse usikre tider, hvor der er noget (den verdensomspændende corona-pandemi, red.), som er meget større end hockey, var det også vigtigt for mig, at sørge for tryghed og sikkerhed for min familie, fastslår den rutinerede canadier til avisen.

Dupont kom i fjor til Herning fra den østrigske klub Dornbirn og efter en langsom spillede han sig stille og roligt i en form, der betød, at træner Ben Cooper ikke tøvede med at hente ham tilbage. 

Brodie Dupont bliver en del af et canadisk firkløver i Herning, der i øvrigt også tæller Reid McNeill, Cam Brace og Mark MacMillan. 

- Jeg har løbende talt med dem, men det har mest været om corona-situationen, men da det blev bekræftet, at vi skulle tilbage til Blue Fox, har vi også snakket mere og mere hockey. Vi føler alle, vi har noget at revanchere sammen med holdet, siger Brodie Dupont.


Aalborg Pirates har testkampene klar Canadisk forstærkning til SønderjyskE: Alsidig angriber hentes ind