SønderjyskE's nyeste mand hedder Brendan Harms

SønderjyskE har gjort klar med endnu en importspiller og nøjagtig som den forrige, Cam Brown, er det en ganske ung gut, der kommer ind til Vojens i den kommende sæson.

Det er 25-årige Brendan Harms, der efter en sæson i Lillehammer i Norge lander i Vojens i en af de kommende uger. Her kan han både udfylde rollen som center og wing, skriver SønderjyskE her til morgen i en pressemeddelelse, hvor der skrives følgende: 

Sidste sæson gjorde Brendan Harms en pæn figur i Norge, hvor wingen løb på isen for klubben Lillehammer. Han kom til den norske klub i november og snittede over ét point per kamp med 14 mål og 19 assists i 29 kampe.

- Brendan var glad for opholdet i Norge, og han ville meget gerne tilbage til Europa. Han er en forholdsvis ung spiller med alle muligheder på hånden. Jeg er glad for, at han valgte SønderjyskE, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Canadieren har tidligere optrådt i den nordamerikanske ECHL-liga og inden da spillet fire fine sæsoner i den stærke collegeliga NCAA. Han er godt ”skolet”.

- Han er en spiller, som matcher vores dna og værdier. En spiller, som knokler inde på isen, og så er han samtidig en alsidig wing, der også kan spille center, forklarer Kim Lykkeskov. 

Brendan Harms var i sin ungdom et meget lovende talent, der måske ikke har fået det ud af karrieren, som han blev spået. Til gengæld fortæller tidligere historier om en spiller med et stort potentiale, som måske kan blive forløst yderligere efter en glimrende sæson i Lillehammer i fjor. 


Brodie Dupont valgte trygheden i Herning MacMillan skal være limen på Hernings mandskab