Det har været længe ventet: Aleksandr Bumagin og Justin Shugg var tirsdag tilbage hos Frederikshavn White Hawks, hvor de optrådte i hver sin angrebskæde hos vendelboerne.

Og dermed fik vi også svar på et af de store spørgsmål: Hvordan ville Jari Pasanen som udgangspunkt bruge de to stjernespillere? Det var ganske nærliggende, at Aleksandr Bumagin blev parret med sin gamle legekammerat fra sidste sæson, Christopher Frederiksen. De to var i fjor sammen i en af de farligste kæder i Metal Ligaen med Dane Fox som tredjemand.

I 3-1-sejren i Rødovre var Nikolaj Krag Christensen tredjemand. 

Justin Shugg blev sat ind i tredjekæden sammen med Gorm Topholt og Sebastian Brinkmann, og canadieren noterede sig for 18:36 minutter og fik leveret en enkelt assist.

Bumagin fik lidt mindre spilletid - 17:06 minutter - men leverede til gengæld to assister og kom dermed - sammen med Shugg - helt fornuftigt fra start i det store comeback. De to spillere må forventes at styrke White Hawks betragteligt i den kommende tid.

Den tredje mand, der har været ude med skader på det seneste, Mike Hammond, var endnu ikke - trods bulletiner om det modsatte - blevet klar til kampen i Rødovre. 

Spændende, hvordan Pasanen skærer til i kæderne i den kommende tid. 


STREAM: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates Ingen Cooper-undskyldninger: Vi tog dårlige udvisninger