Herning-træneren irriteret over dårlig "stickhandling"

Herning Blue Fox kom under tungt pres i tirsdagens sene tv-kamp mod Herlev Eagles. Midtjyderne tog blandt meget andet tre udvisninger i træk i tredje periode, og det betød heftig Herlev-dominans i kampens afgørende fase. Også i overtiden måtte Herning overleve i undertal, og selv om boxplay-spillet var fremragende, var træner Ben Cooper irriteret over udvisningerne. 

- Vi tager fem udvisninger for slashing, og de fleste af dem er unødvendige, for de hjalp os ikke i vores forsvarsspil - det er bare dårlig stickhandling. Vi skal være mere modne og fattede i de situationer, siger han til Herning Folkeblad.

Ben Cooper havde håbet på tre point mod Herlev og var især træt af de to mål, som Herning lukkede ind i slutfasen af første periode, hvor Herlev gik fra 0-2 til 2-2. Det sidste mål blot 0,3 sekunder før pausen.

- Vi blottede os foran mål og blev straffet for det. Det er uacceptabelt, og det må vi tale om. Det er frustrerende, fordi vi talte om, at vi var nødt til at fokusere på forsvarsspillet i aften. For vi vidste, at vi nok skulle få offensive aktioner, og vi ved, at de kan score hurtigt, hvis du falder i søvn eller slapper lidt af. Også selv om de ikke har haft chancer eller possession indtil da. Og det var præcis, hvad der ramte os, siger Ben Cooper til Herning Folkeblad. 

 


Bumagin og Shugg tilbage: Sådan leverede WH-stjernerne OPTAKT: Esbjerg Energy vs. Aalborg Pirates