Den canadiske back Travis Brown, får comeback I den gule Energy-trøje i den kommende sæson. Den 188 cm høje back spillede her i sæsonen 2019/2020 og har sidste år spillet for norske Stjernen Hockey, men nu er canadieren retur i Vestjylland

- At spille i Norge var en vidunderlig oplevelse, men da muligheden for at vende tilbage til Esbjerg dukkede op, var det et let valg. Holdet, organisationen, de vidunderlige fans og den dejlige by gjorde det til en mulighed jeg ikke kunne takke nej til, forklarer Travis Brown.

- Efter to sæsoner i europæisk ishockey har jeg samlet en del rutine. Der spilles fremragende hockey i Europa. Det eneste jeg er gået glip af er at spille slutspil, der blev aflyst som følge af COVID-19. Jeg er meget spændt på at komme tilbage til Esbjerg og være i stand til at spille playoff.

- Når man taler med spillere fra truppen, står det klart, at Travis er meget vellidt blandt holdkammeraterne, og det gode indtryk fik jeg bekræftet gennem samtaler med ham. Han passer ind i truppen og vil være en gevinst, også for kemien, fortæller cheftræner Jason Jaspers:

-Jeg har kigget lidt video og har fået bekræftet, at Travis er en dygtig spiller med et stort offensivt potentiale. Han har en god attitude, og passer nok bedre til den form for ishockey vi spiller nu, end til den holdet spillede sidst han var her.

Travis Brown har spillet fire sæsoner i ECHL, hvor det i 221 kampe blev til 40 scoringer og 109 point. I Esbjerg spillede Brown 43 kampe, scorede fem mål og blev noteret for 21 point. Sidste år blev det til 23 kampe, tre mål og syv points for norske Stjernen fra Frederikstad.

- Vi har søgt en back med offensive kompetencer, og fået det i Travis Brown. Når en back går med frem, skal nogen dække af defensivt, og det mener jeg, at vi har holdet til. Men backen skal også læse spillet, og gå med frem på de rigtige tidspunkter. Det skal vi selvfølgeligt arbejde på, fortsætter Energy-coachen:

- Travis er 27 år gammel og det er en god alder for en hockeyspiller. Det er tredje sæson, hvor han skal spille på de store europæiske baner, så han medbringer masser af erfaring og rutine. Men som 27-årig kan man stadig lære og bygge på sit spil, så han bliver spændende at følge, understreger Jason Jaspers.

- I det kommende år har jeg fokus på at bidrage til, at det går holdet godt. Jeg vil gøre alt, hvad der kræves for at hjælpe holdet med at vinde, så vi kan bringe et mesterskab til den fantastiske by Esbjerg, slutter Travis Brown.


Herning Blue Fox har målmandsteamet på plads JOSH MCDONALD bliver holdkammerat med Sarault i Tyskland