Jeremy Beaudry skal styrke både den defensive og offensive del af spillet i Herning

Herning Blue Fox forstærker sig igen, og det er med store forventninger, at klubben er lykkedes med at få fat i den 27-årige canadiske back Jérémy Beaudry. Canadieren er kommet ud af en kontrakt med den franske klub Amiens, og dermed også en liga der er præget af nedlukning og få kampe.

Kontakten med Beaudry har på intet tidspunkt været tilfældig, og tidligere holdkammerat med Jérémy og nuværende Blue Fox spiller Mark MacMillan har også været stærkt medvirkende til at lande aftalen for sæsonen ud. Jérémy sætter dermed et punktum for sit franske eventyr i første omgang med 5 kampe spillet og 7 point til følge. Han har i øvrigt været holdkammerat med Christopher Frederiksen i den franske klub i denne sæson, skriver Blue Fox. 

- Vi har gennem hele sæsonen holdt et fast øje på mulighederne for at tilknytte en højrefattet back til vores forsvar. Vi har op til flere gange i løbet af sæsonen måttet trække hårde veksler på ganske få backs på holdet, hvilket har resulteret i overbelastning og et træt og småskadet forsvar.

- Nu er vi så småt ved at have det forsvar vi havde tænkt os fra sæsonstart klar, og med Jérémy tilknyttet synes vi at defensiven står stærkt frem mod slutspillet”, siger sportschefen i Herning, Martin Struzinski. 

- Jérémy Beaudry er en forsvarsspiller der elsker spillet med pucken, og har rigtigt gode offensive kvaliteter. Han elsker at være kreativt, og har et super godt skøjteløb der tillader ham at deltage i løbet frem ad banen. Han har et fantastisk skud fra blå linje, og har en evne til at finde den rette skudbane gennem trafikken foran mål. Så Jérémy er selvsagt en spiller der kommer til at være vigtig brik i vores powerplay i særdeleshed og ikke mindst i den generelle styrkelse af defensiven”, lyder det fra Hernings sportschef.

Hidtil har karrieren budt på hovedsageligt kampe i den amerikanske East Coast Hockey League og en enkelt AHL kamp. Nu leder vejen således til den danske liga og en sammenførsel med sin tidligere holdkammerat Mark MacMillan og de øvrige Blue Fox-spillere. Jérémy Beaudry kommer til at spille med nummer 58 på ryggen så snart arbejds- og opholdstilladelsen lander i det midtjyske, og naturligvis forudsat den endelige godkendelse fra DIU.


STREAM: Esbjerg Energy-Herlev Eagles Galbraith klar til at forlænge karrieren: Ishockeyen er mit arbejde og min passion