SønderjyskE-målmanden analyserer de seneste begivenheder og taler om både den nuværende situation og fremtiden

Patrick Galbraith er ishockeymålmand. Det er han også den kommende sæson, selv om han efterhånden er en anelse oppe i årene, og selv om hans kontrakt med SønderjyskE udløber. Det siger han i et interview med Der Nordschleswiger, hvor han ”taler ud” ovenpå en kritisk periode, hvor det hverken har rullet for Galbraith eller de lyseblå sønderjyder.

- Ishockey er mit arbejde og min passion. Jeg har nået en alder, hvor jeg ikke arbejde med femårsplaner, og jeg afgør ikke kun selv, hvor jeg spiller. Men jeg er fuldstændig indstillet på, at jeg også er ishockeyspiller i den kommende sæson, siger Patrick Galbraith til avisen – og analyserer de seneste sønderjyske ned- og opture således:

- Det har været svært at finde de rigtige takter. Det gælder for både holdet og jeg. Selv på de gode dage vandt vi ikke, og det efterlader sår i selvtilliden. Der har været ridser i lakken, og så lader man som målmand også en gang imellem skud gå ind, som man havde holdt på gode dage, siger han.  

- Omkring nytåret talte vi meget om, at vi ikke kun kunne via kamp, men også skulle spille klogere. Vi arbejdede godt til træning, både teknisk og taktisk, men så fik vi alligevel en syngende lussing mod Herning. Nu har vi heldigvis fået stoppet blødningen og vundet tre gange på stribe – også fordi pucken endelig er hoppet den rette vej, siger Patrick Galbraith til Der Nordschleswiger.


CANADISK BACK til Herning Blue Fox - hentes i Amiens RETRO: ”Jeg fortryder ikke et sekund”