Større sportslige muligheder for Rungsted, mens SønderjyskE får mere attraktive modstandere

Den kommende udgave af Champions Hockey League bliver todelt i gruppespillet og med vidt forskellige sportslige muligheder for de de to danske mandskaber. Rungsted får på papiret en enestående chance for at gå videre til knockout-runden, men samtidig mindre attraktive modstandere, mens SønderjyskE får langt stærkere modstand, men samtidig er garanteret mere attraktive modstandere fra de bedste ligaer.

På grund af OL-kvalifikationen er otte hold - primært fra de nationer, der skal afgive mange spillere til landsholdene - sat ind et specielt "nederste lag", hvor de fordeles i to puljer, der har forskudte spilledatoer i forhold til de øvrige seks puljer.

Her er de danske mestre fra Rungsted placeret sammen med hold fra ICEHL (Salzburg, Klagenfurt og Bolzano), Polen (JKS Jastrezebie), Ukraine (Donbass Donetsk), Frankrig (Rouen) og Norge (Frisk/Asker).

Rungsteds puljekampe spilles ifølge CHL's hjemmeside 2-5 September, 9-12 September, 5-6 Oktober og 12-13 Oktober.

SønderjyskE er derimod med i puljen af de 24 hold, der skal spille allerede på datoerne 26-29 August, 2-5 September, 5-6 Oktober og 12-13 Oktober.

De 24 hold er fra de stærkeste ligaer kombineret med holdene fra de bedste Challenger-ligaer (Hviderusland og Storbritannien) og vinderne af Continental Cup (SønderjyskE).

Her må vi formode, at SønderjyskE bliver seedet i nederste lag og dermed kommer op mod tre storhold fra de store europæiske ligaer. Dermed altså - hvis vi skal være realistiske - vanskeligt for SønderjyskE at gå videre, mens Rungsted altså eksempelvis i en pulje mod hold fra Østrig, Ukraine og Norge burde have en chance for en top 2-placering.

Lodtrækningen foretages 19. maj klokken 18. 

Champions Hockey Leagues hjemmeside fortæller hele historien her: 


ANDERS KOCH SKIFTER TIL AALBORG fra Esbjerg FIRE METAL LIGA-KLUBBER BLIVER "DATAKNUSERE"