Energy-backen skal på nye nordjyske eventyr

Esbjerg-backen Anders Koch, der har været "vestjyde" i hele sin karriere, tager nu et nyt skridt. 

Han har skrevet en toårig-kontrakt med Aalborg Pirates, skriver nordjyderne i en pressemeddelelse, hvor Anders Koch præsenteres således.

- Vi har haft et øje på Anders i nogle sæsoner efterhånden, og vi synes, at han har udviklet sig stærkt over de seneste sæsoner i Metal Ligaen. Dog ser vi stadig gode muligheder for, at han kan udvikle sig yderligere hos os i de kommende sæsoner, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Selvom Anders Koch kun er 23 år gammel, så har han allerede spillet over 300 kampe i Metal Ligaen for Esbjerg Energy, og han har været med til at vinde to mesterskaber til Esbjerg tilbage i 2016 og 2017 samt fået sølv i 2015. Han skal i gang med sin 8. sæson i Metal Ligaen, og derudover har han også repræsenteret Danmark på diverse ungdomslandshold og har været til VM med både U18 og U20.

- Anders Koch er stærk i egen zone og er stærk i placeringsspillet. Anders gør det svært for modstanderne at komme til de store muligheder, når han er på isen. I den netop afsluttede sæson fik Anders masser af spilletid i slutspillet, og han var en af de bedste back for Esbjerg, slutter Ronny Larsen.

For Esbjerg Energy er det efter Jeppe Vinthers skifte til Frederikshavn den anden mand fra den faste backbesætning i 2020/21, der skifter Energy ud med en anden dansk klub. 


KJÆR OG HEERWAGEN klar for Rødovre i endnu en sæson CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE: Rungsted og SønderjyskE i to forskellige puljespil