10 hold er foreløbig klar til Europas største klubturnering næste sæson

Så er det mere end sikkert og vist, at SønderjyskE deltager som det ene danske hold i Champions Hockey League i den kommende sæson. Sønderjyderne er netop i går konfirmeret som den ene danske deltager i CHL - og det er som forsvarende Continental Cup-mester. 

Foreløbig er 10 hold kvalificeret til næste udgave af turneringen, der forhåbentlig løber af stablen i den kommende sæson 2021/22.

Rögle og Frölunda Indians er med fra SHL, mens Cardiff Devils er med fra den britiske Elite Ice Hockey League, Frisk/Asker er kåret som norsk mester i den yderst forkortede sæson i vores naboland og dermed også kvalificeret.

Frankrig har Rouen Dragons kvalificeret, mens Ocelari Trinec og Sparta Prag er kvalificeret fra Tjekkiet. Sebastian Dahm og Klagenfurter AC er sammen HC Bolzano med fra den østrigsk-baserede Bet-at-Home League. 

- Vi havde glædet os til at vise os frem i Champions Hockey League, efter vi kvalificerede os gennem sejren i Continental Cup, men det blev – som meget andet – aflyst på grund af pandemien. Derfor glæder det os utroligt meget, at vi nu har fået vished om, at vores kvalifikation nu er blevet skubbet til 2021/22-sæsonen, siger SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen til klubbens hjemmeside. 

- Hvis vi skal se lyst på det – og det er vi nødt til i en tid som denne – så betyder det forhåbentligt og formentligt, at vi kommer til at spille Champions Hockey League foran vores fantastisk fans i Frøs Arena engang i efteråret, og det vil vi virkelig se frem til. Vi glæder os meget til at få vores fans, sponsorer og frivillige tilbage i hallen, og de har om nogen fortjent den oplevelse, som det er, når vi spiller Champions Hockey League, siger han til SønderjyskE's hjemmeside. 

 


Genåbning: Resten af sæsonen formentlig uden tilskuere BILLEDER: SKARPE SKUD FRA ESBJERG-Frederikshavn WH