Stærk canadier fra mesterholdet er klar igen for nordsjællænderne

Da Rungsted senest vandt DM-guld tilbage i 2019 var der ikke den mindste tvivl om Charlie Saraults betydning for holdet. Den stærke canadier centrede i førstekæden og var på alle måder en succes i Rungsted. Ikke blot på isen, men også i omklædningsrummet, hvor han fremstod som en helt central skikkelse.

Derfor er der ikke tvivl om, at Rungsted jubler over, at han er tilbage efter en sæson i finske Jukurit, hvor han i Liiga leverede 20 point i 50 kampe. Rungsted præsenterer Sarault således:

Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen har følgende udtalelse til kontrakten med Charlie Sarault:


- Det er selvfølgelig fantastisk at kunne få så god en spiller som Charlie tilbage til Metal Ligaen. Både på,- og udenfor banen er han en spiller der altid giver stålet, og udover at være en fabelagtig ishockeyspiller, er han også en humørspreder i omklædningsrummet.

Charlie Sarault blev hurtigt en fanfavorit i Rungsted Seier Capital trøjen, og både partnere, fans og ungdomsspillere oplevede en spiller som altid var klar på en hyggelig snak. Charlie glæder sig meget til at komme tilbage til Danmark i midten af august, hvor han igen kan trække trøjen med #57 over hovedet.


Champions Hockey League: Julian J. havde foretrukket "et hold fra syd" som modstander EVAN COWLEY skifter til den slovakiske liga