De lettiske mestre kommer på besøg i Gigantium Isarena

Det bliver ikke italienske Asiago, men derimod Olimp Riga fra Letland, der kommer til Aalborg for at spille Continental Cup-semifinale fra 19.-21. november.

De øvrige hold i puljen er hjemmeholdet Aalborg Pirates, britiske Sheffield Steelers og HK Gomel fra Hviderusland. Forventningen var, at italienske Asiago skulle være det kvalifikationshold, der kom til Aalborg, men en nærmere granskning af seedningen har altså betydet, at IIHF i stedet sender Olimp Riga til Nordjylland.

De forsvarende lettiske mestre vandt puljen i Budapest, hvor tre hold, værterne fra Ungarn, Ferencvaros, ukrainske Sokil Kiev og Olimp Riga alle slog hinanden på kryds og tværs – samtidig med at de tre hold alle slog estiske Tartu Valk.

Olimp Riga havde lige nøjagtig det bedste indbyrdes regnskab af de tre mandskaber, og dermed sneg letterne sig altså videre til semifinalen i Aalborg.

Spændende modstander for nordjyderne, for lettisk hockey leverer altid en vis form for kvalitet og et højt bundniveau, selv om langt de fleste bedste lettiske spillere er dedikeret til NHL, KHL og ikke mindst Dinamo Riga, der spiller i sidstnævnte liga.

Olimp Riga kommer til Aalborg med 37-årige Mikeils Redlihs som den store stjerne. Ham kender vi fra adskillige VM-turneringen og en lang flot international karriere. Også sønnen til den tidligere Hvidovre- og Rødovre-stjerne Leonids Tambijevs, Kirils Tambijevs, er i truppen hos Olimp.

Aalborg Pirates oplyser fra kontoret, at Asiago-logoerne er ved at blive skiftet ud med Olimp-logoerne i billetsystemerne.

Programmet ser således ud:

Fredag d. 19. November
Kl. 16:00 HK Gomel vs. Olimp Riga
Kl. 19:30 Sheffield Steelers vs. Aalborg Pirates

Lørdag d. 20. November
Kl. 16:00 Olimp Riga vs. Sheffield Steelers
Kl. 19:30 HK Gomel vs. Aalborg Pirates

Søndag d. 21. November
Kl. 15:00 Sheffield Steelers vs. HK Gomel
Kl. 18:30 Aalborg Pirates vs. Olimp Riga

Billetsalget er startet på aalborgpirates.dk


MIKKEL SKJELLERUP kommer på kontrakt i Herlev Eagles OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Herlev Eagles