Tests bliver lavet i i fuld overensstemmelse med de laboratorieundersøgelser, der udføres på hospitaler

I Metal Ligaen arbejdes hårdt på, at Covid19 ikke skal spredes sig i forbindelsen med kampene.

Det gælder ikke blot for arenaerne, hvor klubberne i den forgangne uge har arbejdet stenhårdt for at gøre tilskuerpladserne klar efter gældende restriktioner, men også PÅ isen, hvor Metal Ligaen sørger for at teste spillerne og de aktører, der er omkring holdet en gang om ugen.

- Vi vil gerne afvikle kampene så ansvarligt som overhovedet muligt, så derfor tester vi sammen med KMD og Health Tech-virksomheden Qlife for Covid-19 med en nøjagtighed, der er i fuld overensstemmelse med de laboratorieundersøgelser, der udføres på hospitaler, siger ligachef Kim Pedersen.

Metal Ligaens Covid19-reglement foreskriver følgende, hvis en spiller testes positiv:

Hvis et hold konstaterer smitte af en spiller, så skal alle holdets spillere og ledere cleares af en negativ COVID-19 test før de igen må deltage i kamp eller træning.

Kampe indenfor 48 timer skubbes 24 timer frem for at afvikle tests. Hvis et hold har mere end 7 smittede spillere (fra den indleverede Metal Liga Trup) efter afvikling af tests, så aflyses dette holds kampe til de igen har under 7 smittede (fra den indleverede Metal Liga Trup) og kampene afgøres ved at hvert hold modtager 1,5 point per ikke afviklede kamp.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital Mike Little ude i fire til seks uger