Odense Bulldogs skal have hugget flere gange på mål, hvis scoringsproblemerne skal løses, mener veteranangriberen

Der er stadig optimisme i omklædningsrummet i Odense, selv om situationen efterhånden ser ret kritisk ud i bunden af tabellen i Metal Ligaen.

Det understreger den evige fighter i det fynske, canadiske Mike Daugulis, overfor Metalligaen.dk.

- Der er stadig tro på det nede i rummet, og vi mangler kun et par sejre for at komme tilbage i slutspilsbilledet. Vi har en del ret store hjemmekampe i den kommende tid. Vores fans skaber en rigtig god atmosfære, og vi vil gøre alt for at betale tilbage, siger han.

Samme Daugulis har naturligvis også noteret sig, at Odense har haft problemer med at score mål. Fynboerne er suverænt det hold, der har scoret færrest gange i Metal Ligaen, og det er noget, Bulldogs naturligvis forsøger at lave om på.

- Vi har talt om det på det seneste, og vi forsøger at arbejde på det til træning for at score flere mål. Landsholdsbreaket kom godt for os for nylig, for vi har haft nogle dage til at tanke energi og komme friske tilbage. Vi satser hårdt på at få flere skud på mål og skabe trafik foran mål. Forhåbentlig er der noget, der hopper vores vej, som resulterer i mål og mere selvtillid – samtidig med, at vi stadig har fokus på defensiven, lyder det fra Mike Daugulis.

Odense tabte tirsdag aften 0-2 i Vojens mod SønderjyskE og skal i morgen til Herlev for at møde Eagles.

- Vi spillede fornuftigt i Vojens. Vi giver måske lidt for mange skud væk, og skyder ikke nok selv. Jeg fornemmede dog, at vi holdt dem godt på ydersiden og havde selv to breakaways, som vi ikke kunne score på. Vi havde også et par store chancer i powerplay, men der har vi ikke lige formået at være skarpe nok i de seneste kampe.

- Målet var at holde SønderjyskE nede i antallet af chancer og mål og spille bedre defensivt, og det lykkedes. Men vi mangler altså lige lidt tro og selvtillid, når vi får mulighederne. Vi kunne godt have taget point med fra Vojens, hvis vi havde været skarpere, konkluderer Mike Daugulis.


Masser af Metal Liga-spillere i den nyeste U20-VM-bruttotrup Continental Cup: SønderjyskE går efter at få finaleserien