24-årige David Madsen skifter fra Rungsted Seier Capital til SønderjyskE Ishockey. Dermed vender han tilbage til hjembyen

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse, hvor Madsen præsenteres således: 

I aften er David Madsen med i bruttotruppen på det danske A-landshold, når modstanderen er Sverige i Frøs Arena i Vojens. Sønderjyden får den kommende sæson også hjemmebane samme sted. Her hvor han også spillede ishockey frem til han var 16 år. Madsen og SønderjyskE har indgået en ét-årig aftale.

– David er en hårdtarbejdende forward, som kan spille både wing og center, og så spiller han med både fysik og hjerte. Vi er glade for at kunne hente en Vojens-dreng ind som en vigtig tilgang til truppens danskerstamme, siger direktør Klaus Rasmussen.

Sportschef og cheftræner Mario Simioni ser også frem til samarbejdet med David Madsen, som er så alsidig, at han endda spillede back flere kampe, da Rungsted havde mange skader denne sæson.

– David spiller med stor energi og intensitet. Han har ild i øjnene i hvert et skift, som han er på isen, og det trækker også holdkammeraterne med i den rigtige retning. Og så er han en meget alsidig spiller, som har potentialet til at blive endnu bedre, forklarer Mario Simioni.

Madsen forlod Vojens efter niende klasse som ung teenager og skiftede til canadisk juniorishockey. Siden da er det også blevet til ophold på fine ishockeyadresser i Sverige og fire år i Metal Ligaen fordelt på klubberne Esbjerg Energy og senest Rungsted Seier Capital.

– Jeg er en spiller, som sætter en ære i at prioritere holdet før mig selv. Jeg har mange år haft tæt kontakt med Mario. En træner, som jeg ser op til og har haft et ønske om at prøve at spiller under.  Jeg håber, at jeg hos SønderjyskE kan få en rolle, hvor jeg kan udvikle mig yderligere og sammen med holdet kan skabe noget specielt, udtaler David Madsen.

Han glæder sig samtidig til at prøve at løbe på isen med SønderjyskE’s publikum i ryggen. Især udekampene med Esbjerg har gjort et stort indtryk, men også årene, hvor han som barn så kampene fra tilskuerrækkerne.

– Når man er vokset op og har spillet mange år i Vojens Ishockey Klub, så drømmer man selvfølgelig om at trække i SønderjyskE-trøjen og opleve den unikke stemning, som publikum i Frøs Arena skaber. Jeg glæder mig vildt meget, siger David Madsen.


Veteranernes målmand spiller nu med hjelm og knæbeskyttere fra Seldrup og co. HERNING ER I FINALEN efter stort comeback og From-opvisning