Forum lagde is til to Frederiksberg-klubber

Inde på Frederiksberg blev en klub hurtigt stiftet, da det blev besluttet, at der skulle is på i Forum. I første omgang som en ishockeyafdeling under FSF, Frederiksberg Skøjteløberforening, der fik ildsjælen Mogens Pettersson som sin første formand. Fra midt i 70’erne og et par år fremad fremstod klubben i DIU’s årbøger som FSF – Tre Falke, og det var primært ungdomsvirksomhed, som klubben udmærkede sig ved.

Til gengæld var Frederiksberg-klubben kendt som en rigtig god social klub for medlemmerne, der fra sæsonen 1978/79 smed Frederiksberg-navnet og udelukkende hed kom til at hedde Tre Falke. Klubben dukkede aldrig op som en selvstændig klub i de øverste seniorrækker, men opfostrede ganske mange spillere, der senere skulle blive profiler i dansk ishockey – blandt andre har både Jens Nielsen og målmanden John Hansen været medlem i Frederiksberg-klubben.

Men for at opretholde klubbens virksomhed havde man naturligvis brug for en isflade, og den blev taget fra Tre Falke i efteråret 1985, da en tiltrængt renovering af kølerørene i Forum ikke blev en realitet.

Omkring 100 medlemmer af klubben, der stadig var kendt for et godt sammenhold medlemmerne imellem, måtte derfor søge andetsteds for at dyrke deres sport, og med det vemodige farvel til Forum som ishockey- og skøjtebane forsvandt også Tre Falke.

I den sidste sæson indgik klubben ellers i dansk ishockeys første fusionshold i historien, da Tre Falke sammen med Tårnby stablede overbygningen, Tårnfalkene, på benene til den såkaldte tilmeldingsturnering. Tårnfalkene gjorde det hæderligt og vandt tre ud af 26 kampe, men det var i realiteten det sidste, man desværre hørte til ishockey i Forum og på Frederiksberg.


White Hawks-fans lancerer støttetrøjer Samtlige ni hold fra i fjor har søgt Metal Liga-licens