Den hvide hær med både t-shirts og hættetrøjer for at støtte White Hawks

Frederikshavn White Hawks-supporterne "White Hawks Hvide Hær" har i de seneste sæsoner sørget for bedre stemning til hjemmekampene i det nordjyske. Nu er supporterne på banen igen - denne gang med salget af støttetrøjer, skriver "den hvide hær" på sin Facebook-side. 

Overskuddet fra salget går til køb af støttebilletter. Det salg afsluttes 31. maj.

Idéen med trøjerne har tre formål, skriver White Hawks Hvide Hær.

Trøjerne er et symbol på en mindeværdig sæson – derfor indeholder layoutet både spillernavne, facts og citater fra tribunen.

Overskuddet fra trøjesalget går ubeskåret til køb af støttebilletter den 31. maj (sidste dag for salg af støttebilletter).

Alle der køber en støttetrøje, vil få sit navn med i designet på en helt speciel supporter-spillertrøje, som drengene kommer til at spille en kamp med, i forbindelse med den nye sæson. Disse spillertrøjer vil efterfølgende blive sat på auktion og overskuddet vil igen gå ubeskåret til klubben.

Der vil være mulighed for at købe støttetrøjerne frem til den 31. maj kl. 12.00. Alle bestilte trøjer leveres i starten af juni måned. Der er mulighed for at få trøjerne sendt eller afhente dem i Høyrups fysiske butik i Østervrå.

STØTTETRØJER KØBES PÅ: www.tojkurven.dk/?s=hawks&post_type=product


Nyt samarbejde skal give Metal Ligaen det optimale kampprogram DE GAMLE ÅRBØGER: Klubber, der kunne have været: FSF og Tre Falke