LigaLytics er trådt ind som rådgiver for at optimere programmet

Der kan optimeres på flere måder i løbet af en ishockeysæson og er perfekt lagt kampprogram er et af dem. Ikke mindst for de mange mennesker, der hver sæson ser ishockey i Metal Ligaen.

Derfor har Metal Ligaen til denne sæson indledt et samarbejdet med virksomheden LigaLytics, der hjælper professionelle ligaer med at lægge et optimalt program.

Eksempelvis på at finde de helt rette kampdage, den bedste geografiske fordeling og med hensyn til klubbernes ønsker og brug af arenaerne rundt omkring i landet.

Det er et samarbejde som ligachef Kim Pedersen forventer sig et godt udbytte af.

- Vi forventer et state of the art-værktøj, der skal hjælpe os med strukturering og optimering af kampprogrammet i Metal Ligaen. Det kunne også være i forhold til TV2 Sport-kampe og events, som skal gælde for hele Metal Ligaen over en eller to spillerunder. Samarbejdet tegner rigtig lovende, siger ligachefen.

Metal Ligaen håber på 48 kampe i grundspillet, men afventer for øjeblikket de retningslinjer fra myndighederne, der skal være rettesnor for grundspillet. 

LigaLytics er et tysk firma, der blandt andet har været konsulent for Champions Hockey League og den tyske ishockeyliga, DEL, i kampen for at levere et perfekt "schedule". 


Olaf Eller: En Metal Liga-spiller hører til blandt tre NHL-potentielle danskere White Hawks-fans lancerer støttetrøjer