Rødovres Kasper Larsen kan være fremtidens mand i verdens bedste liga, siger DIU's talentchef til DR Sporten

DR Sporten lancerer for øjeblikket en serie, hvor der peges på fremtidens talenter i forskellige sportsgrene, således også ishockey. DIU's talentchef Olaf Eller har udpeget tre af de spillere, der potentielt kan ramme verdens største scene, NHL.

To af dem, Marcus Almquist og Frederik Dichow er allerede strøget af sted til bedre ligaer, mens Rødovres lange back Kasper Larsen måske stadig kan være i spil til en plads hos Mighty Bulls efter sommerferien - hvis ikke han forinden bliver snuppet af "Sverige eller Canada". 

Men lad os stadig kalde Kasper Larsen for Metal Liga-spiller en stund endnu.

Han bliver beskrevet på følgende vis af Olaf Eller:

- Han har et unikt blik for spillet, et ekstremt godt pasningsspil og et virkelig godt skud. Og så er han samtidig en muskuløs spiller, der er fysisk i sit spil.

- Mange backer på hans størrelse er relativt begrænsede på teknik og spilopfattelse, men Kasper er stor, teknisk dygtig og har en enestående forståelse af spillet. Det er meget sjældent, vi ser den kombination, siger han til DR Sporten.

 


SOMMERHOCKEY rykker nærmere: NHL tenderer mod slutspil med 24 hold Nyt samarbejde skal give Metal Ligaen det optimale kampprogram