NHL har kurs mod en genåbning inden længe

De danske NHL-spillere kan måske - hvis ikke det allerede er sket - begynde at forberede sig på en længere flyrejse hjemover. Som man hører historierne, synes en genstart af verdens bedste ishockey sandsynlig her i sensommeren, og mere og mere tyder på - skriver The Athletics Pierre LeBrun, der plejer at have tjek over sine kilder, at det bliver et slutspil med 24 hold og direkte til playoff.

Det vil formentlig også betyde, at spillerne fra hold, der ikke har noget at spille for, eksempelvis Frans Nielsens Detroit og San Jose Sharks, der nu og da har haft Joachim Blichfeld og Alexander True på holdet, ikke skal møde op til genstarten.

En anden mulighed kan også være, at samtlige 31 hold skal i spil igen og gøre grundserien, eller i hvert fald det meste af den, færdig, inden NHL kan rykke videre til slutspillet. 

Mange faktorer peger på, at NHL starter igen: Ligaens commissioner Gary Bettman sagde i løbet af ugen, at han aldrig havde overvejet at lukke sæsonen ned, og flere stater - blandt andre Florida - har nu definitivt lukket op for professionel sport. 

Så det lugter af noget god sommerhockey i det nordamerikanske, hvor sportshungrende tilskuere formentlig vil sende seertallene til NHL op i rekordtal, hvis der igen skal spilles ishockey. 

 


Continental Cup: 40.000 kommunale kroner i støtte til White Hawks Olaf Eller: En Metal Liga-spiller hører til blandt tre NHL-potentielle danskere